زنجبیل

نام انگلیسی: Ginger

نام علمی: Zingiber officinalis

توضیحات:

گیاهی است چند ساله با ریزوم غده ای ناهموار و منشعب که هر ساله 3 یا 4 ساقه نی مانند از آن می روید با برگ های نوک تیز وگلهایی به صورت سنبله در انتهای ساقه. ریشه یا ریزوم خشک شده ی زنجبیل موارد استفاده بسیاری در داروسازی دارد. این گیاه بیشتر در آسیای شرقی و هند و دیگر مناطق حاره جهان کشت می شود. ریشه ی زنجبیل جهت مصارف خوراکی و دارویی به ایران وارد می شود. مهمترین ترکیبات زنجبیل جینجرول ها، شوگائول ها، ترکیبات موجود در اسانس از جمله زینجیبرن، بیزابولن و آکورکومین، آریل آلکن ها و نشاسته هستند.

مهمترین اثرات گزارش شده:

درمان تهوع و استفراغ، آنتی اکسیدان بسیار قوی، کاهنده ی چسبندگی پلاکت، کاهنده ی کلسترول خون، افزایش دهنده ی میل جنسی، مقوی معده و روده، مقوی قلب، کاهنده ی فشار خون، ضد زخم معده و ضد درد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست