چای سبز

نام انگلیسی: Green tea

نام علمی: Camellia sinensis

توضیحات:

گیاه چای به صورت بوته یا درختچه وجود دارد. هر سال برای تهیه چای آن را هرس می کنند و بوته ی آن باقی می ماند. چای در مناطق پر باران جهان از جمله شمال ایران می روید. تفاوت چای سبز و سیاه در عملیاتی است که روی آنها صورت می گیرد. چنانچه برگ چای پس از چیدن بلافاصله خشک شود، چای سبز تولید می شود. ترکیبات مهم موجود در چای سبز آلکولوئیدهای بورین مثل کافئین و تئوفیلین و همچنین ساپونین ها، کاتشین ها و تانن ها، فلاونوئیدها و اسانس هستند. اغلب اثرات چای سبز به دلیل وجود ترکیبات پلی فنلی آن است.

مهمترین اثرات گزارش شده:

ضد سرطان های دستگاه گوارش و ریه و سینه، چربی سوزی و کمک به رفع چاقی، پیشگیری و درمان التهاب روده و کاهنده کلسترول خون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست