سیر

نام انگلیسی: Garlic

نام علمی: Allium sativum

توضیحات:

سیر گیاهی چند ساله است که می تواند تا 60 سانتی متر رشد کند. برگهای باریک غلافی و گلهایی که به صورت مجموعه چتر مانند سفید در انتهای دمگل قرار می گیرند. سیر در بیشتر نواحی ایران خصوصا در گیلان و همدان یافت می شود. فرآورده هایی از بنه یا پیاز گیاه بخش مورد استفاده ی آن در صنایع داروسازی و آرایشی بهداشتی است. ترکیبات مهم موجود در بنه ی سیر آلیین ها شامل آلکین و سیستئین آلیسین، آجوئن که از آلیسین به دست می آید، فروکتوز و ساپونین ها هستند.

مهمترین اثرات گزارش شده:

رفع تصلب شرایین، کاهنده ی فشار خون، کاهنده ی کلسترول و تری گلیسیریدها، رفع التهاب دستگاه تنفسی، رفع مشکلات هاضمه، نفخ و اسپاسم گوارشی، کاهنده ی قند خون، رفع درد مفاصل، آنتی اکسیدان به صورت خوراکی و برای درمان عفونتهای واژینال، زگیل، میخچه، دردهای عضلانی و عصبی به صورت موضعی استفاده می شود. هم چنین فرآورده های آن جهت رفع خارش پوست و ریزش مو نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست